Betónová strešná krytina Bramac sa pomaly šplhá na popredné miesta medzi tvrdými strešnými krytinami. Oproti páleným strešným krytinám je cenovo dostupnejšia a kvalitatívne (už dnes) na tej istej úrovni ako pálená strešná krytina. Strešná krytina Bramac vám ponúka vysokú kvalitu.

Strešná krytina Bramac vám poskytne strechu nad hlavou ale aj šetrné bývanie. Bramac ponúka solárne zariadenie v rozumnej cenovej relácii. Strešná krytina Bramac ponúka všetko v jednom na mieru - kvalitné a dlhodobé riešenie pre vašu strechu.


Bramac strešná krytina

Tvarovo presné škridly spolu s originálnym systémom doplnkov zabezpečujú maximálnu funkčnosť strechy a vyriešenie jej každého detailu. Krytina Bramac zabezpečí vďaka svojej robustnosti dokonalú ochranu pred extrémnymi poveternostnými podmienkami.


Betónová krytina BRAMAC

Betónové škridly Bramac sú vyrábané z vysokokvalitných surovín piesku, vody, portlandského cementu a pigmentov oxidu železa. Na rozdiel od iných strešných krytín sa pevnosti betónových škridiel časom zvyšujú, čo znamená záruku ich dlhej životnosti a funkčnosti.


Výhody, ktoré ponúka strešná krytina Bramac

  • Strešná krytina Bramac zabezpečí dokonalú ochranu pred extrémnymi poveternostnými podmienkami,
  • Štrešná krytina Bramac má najnižšiu nasiakavosť čo znamená vyššiu ododlnosť proti pôsobeniu mrazu,
  • Kompletný strešný systém - tvarovo presné škridly a originálne systémy doplnkov na mieru,
  • Strešná krytina Bramac ponúka vynikajúci pomer ceny a kvality,
  • 30-ročná záruka na mrazuvzdornosť škridly + 15-ročná záruka na funkčnosť celej strechy,
  • Kvalitný servis pre našich zákazníkov, ktorý zakúpia strešnú krytinu Bramac.