TONDACH® ponúka mnoho strešných riešení pre novostavby a rekonštrukcie. Tu získate prehľad o stabilnom a originálnom strešnom systéme.

Keramické príslušenstvo TONDACH® ponúka nespočetné množstvo strešných riešení pre novostavby a rekonštrukcie. Keramické príslušenstvo je nevyhnutné pre vyvážený a technicky nezávadný strešný systém. Na mieru vyrobené komponenty ku každej škridle poskytujú dokonalú ochranu proti dažďu, snehu, víchrici a krupobitiu.

Keramické príslušenstvo Práve v oblasti hrebeňa, nárožia a štítovej hrany počasie útočí najviac. Na mieru vyrobené komponenty vhodné pre ukončenie strechy chránia z vrchnej a bočnej strany pred extrémnymi poveternostnými vplyvmi.

Strešné prestupy sú výzvou pri akejkoľvek streche. Strešný systém TONDACH® s prestupovými škridlami, lepidlami a tesniacimi manžetami zabraňuje poškodeniam vzniknutým vlhkosťou. Zvonka esteticky zladený, zvnútra technicky dokonole zvládnutý, ale predovšetkým vetru vzdorný a vzduchotesný.

Protisnehové škridly TONDACH® zabraňujú nekontrolovateľnému zosuvu snehu a opticky zjednocujú vzhľad strechy.

Vetracie škridly TONDACH® nechajú Vašu strechu dýchať, čo znamená, že zabraňujú vzniku plesní a škodám spôsobeným vlhkosťou.

Ozdobné keramické príšlušenstvo je vyrábané v umeleckej dielni ručne, preto je každý výrobok originálom.