Strešné okná ROTO

Inteligentná technika zaručuje maximálny komfort bývania s dostatkom svetla, voľným prístupom k oknám a voľným výhľadom. Vrátane dokonalého ovládania. Princíp spoločnosti Roto zohľadňuje všetko: žiadne rušivé okenné krídlo vovnútri miestnosti, pohodlné ovládanie pre strešné okná jednou rukou na spodnej časti okna. Jedna kľučka na otváranie, vetranie a umývanie. A ako ideálny doplnok elektricky ovládaná vonkajšia roleta.


Strešné okno R8.

Výklopné/kývne strešné okná radu R8. je vyrábané dôsledne podľa princípu spoločnosti Roto Vdaka umiestneniu otočného bodu v hornej časti okna sa dá okno kompletne otvoriť smerom von. Voľnosti hore zodpovedá i komfort dole: všetky funkcie okna sa dajú pohodlne ovládať pomocou kľučky jednou rukou. Navyše jedine firma Roto ponúka bezpečnostné zasklenie s ochranou proti slnečnému svetlu a tepelnou izoláciou sériovo i na strešných oknách štandardného radu. Všetky okná R8. sú už z výroby osadené zatepľovacím blokom WD, ktorý v miestnosti udržiava príjemnú klímu a šetrí náklady na vykurovanie.


Strešné okno R7.

Najlepší výhľad má človek väčšinou, keď stojí. Preto je os otáčania kývneho strešného okna R7. umiestnená na rozdiel od bežných kývnych okien v hornej tretine okna. Zbavíte sa tak rušivého okenného krídla, ktoré zasahuje dovnútra, bráni vo výhľade alebo robí z cesty k otvorenému oknu prekážkovú dráhu. Presne podľa princípu spoločnosti Roto - "Viac voľnosti. Viac pohodlia." - môžete i pri výsuvno-kývnom okne R7. bez problémov ovládať všetky jeho funkcie jedinou kľučkou, ktorá je pre lepšiu dosiahnuteľnosť umiestnená na dolnej časti krídla. Otváranie, vetranie a zatváranie tak už nepredsavuje športový výkon. Veľmi úzky profil rámu zaručuje, že sa do obytného priestoru dostane veľa svetla. A pocit bezpečia dodáva veľmi bezpečné trojbodové zaistenie strešného okna s výborným tesnením.


Strešné okno R4.

Strešné okno so zabudovaným elektrickým pohonom a ovládaním spĺňa všetky požiadavky na kvalitu moderného bývania. So strešnými oknami R4. RotoTronic získa vaša strecha inteligentný prvok. Strešné okno so zabudovaným pohonom a ovládaním spĺňa všetky požiadavky na kvalitu moderného bývania. Súčasťou riešenia, ktoré stačí len zapojiť do elektrickej zásuvky, sú všetky potrebné komponenty k automatickému otváraniu a zatváraniu okna. Presne v duchu "Plug & Play". Okná sú navyše už pripravené na montáž príslušenstva a doplnkov. RotoTronic - život môže byť taký jednoduchý.


Renovačné strešné okná na mieru

Vaše staré strešné okno už doslúžilo? Robíte vo svojom byte nejaké úpravy? Otvorte si nové perspektívy s renovačnými oknami Roto vyrábanými na mieru z umelej hmoty nenáročné na údržbu. Výroba na milimeter presne podľa vami zadaných údajov umožňuje modernizáciu kedykoľvek a kdekoľvek, bez ohľadu na rok výroby, výrobcu alebo veľkosť vašeho strešného okna. Jednoducho geniálne.